Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Υπαρξιακά?

Ματαιοδοξία και στεναχώρια με έχει καταλάβει τις τελευταίες μέρες... Η κούραση σε πολύ υψηλά επίπεδα, πιο ψηλά απο ποτέ. Ανταπεξέρχομαι όμως. Τα καταφέρνω.
Έρχονται όμως κάποιες στιγμές που πραγματικά σε εξασθενούν... Ψυχικά εννοώ. Βλέπεις πράματα που δεν είχες δει, νιώθεις συναισθήματα που δεν είχες νιώσει. Κάποια άλλα δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με τίποτα. Ξαφνικά συνειδητοποιείς πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο. Καταλαβαίνεις πως δεν έχεις κανέναν λόγο ύπαρξης. Και συνεχίζεις να αναρωτιέσαι...

"Σκιές ονείρων είμαστε, σύννεφα που περνούμε"

Η ζωή σου πιά έχασε την ομορφιά που είχε. Έχασε το χρώμα της και απέμεινε ασπρόμαυρη. Ίσως με λίγες αποχρώσεις του γκρι, μα ποτέ όπως πριν. Μπορεί να γίνει και καλύτερη. Όλα όμως μένουν κολλημένα σε ένα "ίσως". Έχεις τόσα πράματα να κάνεις αλλά τίποτα δε σε γεμίζει πιά..

"Η ζωή είναι ωραία... μα τόσο λίγη"

Υ.Γ.: Ναι, δε περνάω και τη καλύτερη φάση.
Υ.Γ.2: Δε θα γράφω και τόσο πολύ μέχρι τον Ιούνη...
Υ.Γ.3: Θα έγραφα live review για τους Infected Mushroom αλλά βαριέμαι.

10 σχόλια:

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

Έλα μωρέ, όλοι περνάμε μια τέτοια φάση κάποια στιγμή. Βάλε και την πίεση των εξετάσεων..

Είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό να λες σε κάποιον αυτά που έγραψες εσύ και να σου απαντάει "εφηβεία είναι θα σου περάσει". Μπορείς να το κάνεις μόνος σου να πέρασει. Λίγο αμίτα μόσιον και θετική ενέργεια(=Ρ), λίγο οι παρέες, καμιά συναυλία να ξελαμπικάρεις.. θα φτιάξει κι ο καιρός, θα ρθει το καλοκαίρι θα πας διακοπές. Μετά φοιτητής τι άλλο θες?

εγώ που έχω άλλο ένα χρόνο χώσιμο τι να πω.. =(
Αλλά δεν πειράζει =D

Be well και κουράγιο τώρα τις μέρες που μείνανε..

Μόχα είπε...

eyxaristw gia tin antharynsi!! ;)
an sou pw twra pws oute tha katalaveis pws tha perasei mia xronia tha me pistepseis? k me diavasmata k me ola!
fagame ton gaidaro.. stin oura tha kollisoume?

Χριστίνα (lbt) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χριστίνα (lbt) είπε...

υπομονή και σε λίγα χρόνια θα σκέφτεσαι με νοσταλγία αυτές τις ώρες (δε κάνω πλάκα!) και θα χαμογελάς βλέποντας την ανάρτησή σου αυτή...εκτός κι αν στο μέλλον εξελιχθείς σε ένα πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία...που στο εύχομαι από καρδιάς! επίσης ας σκεφτούμε ότι σε 26+σήμερα έχουμε καλοκαίρι!! (μια επίσης κουρασμένη blogger):)

Ανώνυμος είπε...

pros to koritsi pou i8ele polla: ''efhveia einai 8a perasei''

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

Ανώνυμε, είναι χαζό να το λέει αυτό κανείς ,δεν είναι καμιά αρρώστια η εφηβεία. και το "θα περάσει" εμπεριέχει κάτι αρνητικό, δηλ "οκ μη στεναχωριέσαι θα περάσει". ε λοιπόν για να ανοιγουν λίγο τα μυαλά σας, δεν υπάρχουν μόνο καταθλιπτικοί έφηβοι. γουστάρω την εφηβεία μου και δε μισώ τον εαυτό μου. όλοι περνάμε φάσεις αλλά δε χαλάνε το ευχάριστο σύνολο. και θα το πω κι αυτό : δεν καίγομαι να τελειώσει το σχολείο γιατί περνάω καλά εκεί. οπότε είναι φάουλ το "θα περάσει" που πρόλαβες να "με παρηγορήσεις". Αν εσυ δεν πέρασες καλά στην εφηβεία σου, απλώς λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

καταρχην γιατι ποιο λογο επιτιθεσε? αν εχεις νευρα, αυτο ισως οφειλετε στην ελειψη μιας φυσικης λειτουργιας του ανθρωπου. γιαυτο χαλαρωσε και μιλα καλυτερα οπως μιλησα και εγω στο προηγουμενο ποστ. Οσο για την εφηβεια, ειναι πιστευω η καλυτερη ηλικια του ανθρωπου και δεν βλεπω πουθενα να εχω γραψει οτι την θεωρω προβληματικη.αν το ειδες καπου τοτε ισως μπερδεψες το ατομο μου με καποιο αλλο. Οσον αφορα αυτες τις καταστασεις, θελεις δε θελεις να το παραδεχτεις ειναι εξαιτιας της εφηβειας ευτυχως ή δυστυχως και φυσικα δεν ειναι ασχημες,αλλα απαραιτητες να υπαρχουν που και που. Μην πας ομως να καληψεις τυχον αλλα κενα με δικαιολογιες,γιατι δε λες απολυτως τιποτα. Ειναι φυσιολογικο να γινεται αυτο στους εφηβους. Τελος αναφερθηκες στα εφηβικα μου χρονια, αυτο δε το σχολιαζω,γιατι ανοικει στην μορφη επιθεσης που εξαπελησες με τραχυ λογο.Να μην ξεχασω να αναφερω οτι ο τροπος με τον οποιο απαντησες εκτος απο την ελειψη της φυσικης αναγκης/λειτουργιας ολων των οντων, αντικατοπτριζει και το προσωπο της εφηβειας.
Καλη συνεχεια παιδια!
..γλυκο καλοκαρακι αγαπημενο, καλες διακοπες σε ολους και το φθινοπωρο ποιο δυνατοι και με λιγοτερα νευρα.

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

ok, whatever

-γιατί τώρα ό,τι και να πω κάτι θα βρεις να μου προσάψεις. αυτά που είπα παραπάνω δεν είχαν ίχνος αγένειας, το πώς τα πήρες εσύ κάτι λέει-

pop-αρι είπε...

Ίσως να μίλησε με λίγο κυνικό τρόπο.Τουλάχιστον έτσι ακούγεται , λίγο υποτιμητικό κτλ.

kiara είπε...

Η αναπτυξιακή φάση της εφηβείας υφίσταται, από ένα σημείο και μετά είναι άλλοθι...

Συνήθως αυτοί που δεν ξέρουν να χαίρονται τη ζωή τους στην εφηβεία, δε θα το πάρουν απόφαση και να τη χαρούν αργότερα.

Όπως και να ΄χει, εκ των πραγμάτων ο οργανισμός σου θα επανέλθει, αν δεν επανήλθε ήδη, είναι θέμα ομοιοστατικών λειτουργιών. Θα είσαι μια χαρά. Δεν είναι εφηβεία, είναι πίεση, και θα περάσει.;)

Αυτά από μένα.
:)