Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008

Teardrop on the fire...

Είσαι σε έναν βάλτο. Θέλεις να βγείς, δεν αντέχεις άλλο. Σε έχει πνίξει... Παλεύεις απεγνωσμένα να βγείς μα ότι και να κάνεις νιώθεις πως είναι ανούσιο. Είσαι πάλι στο ίδιο σημείο. Στο σημείο που νευριάζεις επειδή βρίσκεσαι εκεί χωμένος. Θέλεις να ξεφύγεις απο τη θέση που πασχίζεις να μην είσαι εκεί και όμως είσαι... Ο βάλτος είναι τα προβλήματα της ίδιας σου της ζωής. Τα έμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Μη κολλήσεις εκεί. Προχώρα!

Βρίσκεσαι τώρα σε ένα πλοίο. Στη πλώρη του πλοίου. Δε ξέρεις που πας. Δε σε νοιάζει κιολλάς... Ο αέρας σε αναζωογονεί. Γεμίζεις τα πνευμόνια σου κ ονειρεύεσαι. Και πετάς με μιας σε μέρη άγνωστα μα φανταστικά, εύφορα, που σε γεμίζουν χαρά όσο τίποτε άλλο... Το πλοίο αυτό λοιπόν είναι η ελπίδα και η δύναμη που έχεις ώστε να συνεχίσεις να ζείς. Όχι απλά να ζεις αλλά να απολαμβάνεις τη ζωή. Τη ζωή σου. Όπως και να ναι αυτή. Την κάθε της στιγμή, καλή ή κακή. Οι καλές θα μείνουν χαραγμένες, οι κακές θα ξεθωριάσουν και οι περισσότερες θα σβήσουν...

Αρκεί να βρείς αυτή τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου... Όλοι μας την έχουμε... Να ξεκολλήσουμε απ' τον βάλτο που μας φέρνει τη μιζέρια. Να βρούμε λοιπόν το πλοίο των ονείρων μας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I αναμφισβήτητα λαχταρούσε για να δίνουν λαβή για αναγνώριση να είναι μέσα για να εκτιμούμε για όλους μια λαμπρή συνεισφορά μας έχουν εμφανιστεί εδώ. Διευρυμένη σακί internet έχει αμέσως γνωστή με μεγάλη στρατηγικές για να πάει πέρα ​​με τους φίλους καθώς επίσης και την οικογένειά μου. θα αποδείξει την οποία οι περισσότεροι από εμάς τους επισκέπτες στην ουσία έχουν αναμφισβήτητα αγιαστεί να υπάρχει σε εμφανές χωριό με πολύ πιο αδιάλυτο άτομα με κερδοφόρα υπαινιγμούς. αισθανόμαστε πράγματι υπόχρεοι να έχουν ανιχνεύσει τις ιστοσελίδες σας καθώς και ξεδιάντροπη συμπεριφορά σε τόσο πιο λίγο περισσότερο έκτακτες γιορτή λεπτά μαζικής εδώ. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα τα στοιχεία.