Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα Ζωή

Είναι η εποχή που σου επισημαίνει πως αρχίζει κάτι. Μια νέα χρονιά. Με σχολείο, δουλειά, σπουδές, κ.α.. Ό,τι άφησε ο καθένας πίσω του, το καλοκαίρι, είναι εδώ. Θές, δε θές οι αναμνήσεις θα το φέρουν στο προσκήνιο. Ότι κάτι καινούριο παίζει... Κάτι αρχίζει εδώ!

Ο ήλιος και η ζέστη μας αποχαιρέτησαν. Την θέση τους πήραν επάξια τα σύννεφα και οι μπόρες.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και στα συρτάρια σου, έτσι;

Μια νέα ζωή που έπρεπε να αρχίσει πέρισυ. Καλοπέρασες όμως. Και τώρα μπαίνεις στα δύσκολα. Υποχρεώσεις. Ευτυχώς που δεν χάθηκε η όρεξη σου. Η όρεξη για ζωή, πάνω απ' όλα.

Να μην αλλάζεις δρόμο στις άσχημες καταστάσεις αλλα να τις προσπερνας με θάρος. "Κάθε εμπόδιο για καλό". Να μην σκύβεις το κεφάλι! Να συνεχίσεις.

Και εγώ θα συνεχίσω... Γιατί δεν είμαι μόνος!

Έχω δίπλα μου ανθρώπους σωστούς. Πραγματικούς φίλους! Που μου δίνουν θάρος και τους δίνω και γω. Που μου δίνουν χαρά. Και μου χαρίζουν όμορφες στιγμές όταν βρίσκομαι μαζι τους. Φίλους χαμένους που θα ξαναβρεθούμε μαζί αργά ή γρήγορα, δεν τους αφήνω έτσι εύκολα!

Σε σας λοιπόν...

Υ.Γ.: Σιγά ρε παιδιά, δυό μήνες έλειψα! Ακριβώς!
Υ.Γ. 2: Θα 'θελα να ανεβάσω άπειρες φωτογραφίες απο τις καλοκαιρινές (μας) διακοπές αλλα θα το κάνω κάποια άλλη στιγμή μάλλον.
Υ.Γ. 3: Ένας παλιός blogger επέστρεψε. Εδώ.

2 σχόλια:

Stamatis είπε...

swsta, akribws 2 mhnes. wraio ar8ro moxa. kai sunexizoume na doume ti 8a ginei...

Μπλακσαντ είπε...

Πολυ ωραια τα λες Μοχα. Σημερα ειναι το ψηστηρι στου Μωυση, μαλακια που λειπεις, θα πω με τον Σταματη καμια μαλακια και για σενα! οοοχι ρε κετσι, Αφεντη, βλεπω και σενα!