Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ρουφ

Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι! Όχι, εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι!

Γίνομαι όμως μαλάκας και κορόιδο!

18 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε φίλε τι έπαθες?
Μια κρίση ταυτότητας λόγω εξεταστικής να υποθέσω...

ΥΓ
Τι να πώ και εγώ που σπουδάζω στην Ιατρική

rainmaker είπε...

oκέη...

Μπλακσαντ είπε...

ρε παιδια δεν καταλαβαινω, γιατι γραφετε μαλακιες και δεν απαντατε ή δεν γραφεται κανα comment στην αναρτηση?

Απο την πλευρα μου, οταν εχει συμβει κατι και ή θα ρουφιανεψεις ή δε θα μιλήσεις και θα είσαι ο μαλάκας και ο αδύναμος, προτιμώ να ρουφιανέψω και ας με πουν ρουφιάνο, παρά να μη μιλάει κανείς (ούτε και εγώ) και να μαστε όλοι μαλάκες.

Ένα απλό παράδειγμα, σε ένα ορφανοτροφείο ο Δημήτρης σαν ποιό δυνατό παιδί κλέβει το κολατσιό των άλλων παιδιών. Τα παιδιά αν τον ρουφιανέψουν στους υπεύθυνους, ο Δημήτρης θα φάει τιμωρία. Όμως κανένα δε το κάνει, γιατί φοβούντε μην τους πούνε οι άλλοι (και ο Δημήτρης), ρουφιάνους. Και έτσι κάθοντε σαν κορόιδα και μαλάκες και τους κλέβει το κολατσιό ο Δημήτρης.

Γιαυτό λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κοιτάς τι θα πούν οι άλλοι. Ρουφιανεύεις για το καλό το δικό σου, αφού πλέον αυτό πρέπει να κοιτάμε.

Mplaksant

Battle είπε...

συμφωνω με τον παυλο...
Μπορεις να δωσεις μια αντε δυο ευκαιριες αλλα μεχρι εκει.
Καπου παει το μυαλο μου γιατι το εγραψες αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρη.. αν ειναι γιαυτο που νομιζω παντως στην εχω πει την γνωμη μου!
Φιλια!

rainmaker είπε...

στην περιπτωση σου, δεν νομιζω να ειχες και κανενα οφελος, ακομη και να γινοσουνα "ρουφιανος". οπωτε η περιπτωση που περιγραφει ο παυλος θα ηταν διαφορετικη. θα ειχε καποιο οφελος.

Μπλακσαντ είπε...

Για ποια περιπτωση μιλατε ρε παιδια? τι συναιβει?

Μόχα είπε...

Να ρε συ, σε μια ομαδικη εργασια τεσσαρων ατομων τα 2 δεν δουλεψαν ΚΑΘΟΛΟΥ!
Αλλα επειδη για μια μαλακια που δεν ημουν υπευθυνος εγω, εχω (και οι αλλοι εχουν) λερωμενη τη φωλια μου και αυτο με κραταει απο το να τις δωσω.
Ειπα πως δεν θα το κανω κ θα το αφησω αλλα χθες που ανακοινωσαν τους βαθμους κ κοπηκαμε τα εχω παρει παρα πολυ ασχημα.
Θα το εκανα αλλα με κραταει ο παραγωντας που σε ειπα. Αλλα επειδη δεν ευθυνομαι εγω με τσαντιζει ακομη περισσοτερο.

Ηταν απλα ενα ξεσπασμα...

Δεν μ'αρεσει καθολου η σταμπα του ρουφιανου αλλα σε καποιες περιπτωσεις τεραστιας αδικιας και κανενος συναισθηματικου δεσιματος με τον αλλον πιστευω πως το δωσιμο ειναι το σωστοτερο για σενα.

Μπλακσαντ είπε...

καταρχην ο σταματης ειναι λαθος,αφου στην περιπτωση σου θα ειχες οφελος και αυτο θα ηταν να μαθουνε οι αλλοι 2 να κανουνε κατι στη ζωη τους γενικοτερα και επισης ψυχικη ηρεμια. απο τα λεγομενα μου αρα ξερεις τι θα σου ελεγα εγω.

Επετρεψε με να σε πω οτι και με αυτα που λες εισαι λαθος. εχουμε κανει την ΑΛΗΘΕΙΑ ρουφιανια. το να λες την αληθεια και να πολεμας για το δικαιο σου το λες μεχρι και εσυ ρε μοχα ρουφιανια? Αν καταλαβα λαθος πεστο μου

Μόχα είπε...

Ηθελα να τονισω το εξης.. Πως οταν προκειτε για περιπτωσεις οπου ειναι καποιο συγγενικο ή φιλικο προσωπο δεν ειναι αγωνας για το δικαιο, ειναι προστασια με αυτοθυσια.

Το να προστατεψεις καποιον παντελως αγνωστο που εκανε κακο σε σενα δεν ειναι σιγουρα σωστο απλα μαλλον χρησιμοποιησα τη λεξη "ρουφιανια" αντι για "αποκατασταση αληθειας".

Μπλακσαντ είπε...

αυτο λεω. δεν ειναι λαθος να το κανεις/κανουμε?
γενικα το βλεπω οτι πολλοι, επειδη φοβουντε να τους πουνε οι αλλοι ρουφιανους και να τους βγει ονομα, βαφτιζουνε την αληθεια ως ρουφιανια και δεν μιλανε. εγω θα πω για να κλεισω:

σε τετοιες περιπτωσεις ρουφιανευε, ή μαλλον σωστοτερα ΛΕΓΕ την αληθεια, speak the truth που λενε γιατι αυτο ειναι το σωστο. Την αντιθετη αντιληψη την τροφοδοτουνε οσοι κανουνε το κακο και φοβουντε εσενα που θα μιλησεις. Και φυσικα μη σε νοιαζει τι θα πει ο κοσμος, εσυ πες την αληθεια για το καλο και αν σε πουν ρουφιανο, απλα πες ''αν ρουφιανος σημαινει να κανεις το σωστο και να λες την αληθεια και να προστατευεις τον εαυτο σου, τοτε ναι ειμαι ρουφιανος''

Μπλακσαντ είπε...

edit : και αν εχουν προβλημα μετα, ας πεσει μπουφλα

Battle είπε...

οταν λες κοπηκατε? εννοεις στο 2ο μερος φανταζομαι, ε?

κοιτα κ εγω την ομαδικη που την εκανα μονη μου (και για να σε προλαβω, ναι προσφερθηκα αλλα οχι γιατι δεν ειχα τι αλλο να κανω αλλα γιατι αν την αφηνα στους αλλους δεν θα την εκαναν, θα αντεγραφαν καμια ετοιμη κ θα κοβομασταν ολοι) πηραμε ολοι μαζι το βαθμο του εργαστηριου αλλα το μαθημα το περασαν οι αλλοι κ μενα με κοψε! κ δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο γιατι δε μου τη φορτωσαν αλλα το εκανα απο μονη μου (για τον λογο που ειπα παραπανω). Αρα κ να τους "καρφωνα" δεν εχω κατι να τους προσαψω! αλλα ηταν μαλακια που κοπηκα εγω κ οι αλλοι που δεν εκαναν τιποτα περασαν!
Εσυ απλα κοιτα να μην ξανακανεις ομαδα με τα ιδια ατομα....

Dude είπε...

Δεν έχω να προσθέσω κάτι, απλά την επόμενη φορά πρόσεχε με ποιούς συνεργάζεσαι...Αν θες πάμε και για μπούφλες δλδ. :P

Battle είπε...

χαχα... ειδικα εσυ αγορι μου δε θα θελες να μαθεις ποιοι ειναι "αυτοι" με τους οποιους συνεργαστηκε! χαχαχα

Μπλακσαντ είπε...

ποιοι?

Μόχα είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μπραβο ρε Μαχη, με κανες κ γελασα!
Αυτα απο κοντά παιδια!

...Και κάπου εδω μαλλον κλεινει το θεμα! Αναμείνετε για νεο αρθρο συντομα!

Μπλακσαντ είπε...

καλα εσυ αγορι μου στην κατασταση που βρισκεσαι, για μπουφλες μπορεις να πας μεχρι το σαλονι σου ή το δωματιο σου και να παιζεις ξυλο με κατσαριδες και κριπακια στη dota
(προς μορφη Dude αυτο)

Battle είπε...

περιμενουμε με ανυπομονησια!
Φιλια!!