Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά

Σήμερα δεν με πιάνετε πουθενά! Εχω τρελά κέφια. Ο καιρός είναι φανταστικός εδω στη Θεσσαλονίκη. Ήλιος και μετρια θερμοκρασία. Τελειώνει το μάθημα, ανεβαίνω τον δρόμο αν και θα θελα πολύ να τον κατέβενα και να βγαινα στη παραλία. Τελοσπάντων, ανεβαίνω κ φτάνω στη στάση. Αλλος χαρούμενος, άλλος στεναχωρημενος, αλλος στον κόσμο του... Ήρθε το λεωφορείο! Κάθομαι δίπλα σε παράθυρο και το ανοίγω. Βάζω τα ακουστικά στ' αυτιά και κάποιος αρχίζει να τραγουδά κατι για ενα μεγάλο αφεντικό....... ΤΕΛΟΣ! Δεν θελω τιποτα αλλο. I'm the king of the world.


Περνάμε απο κέντρο και ο κόσμος λιάζεται και χύνεται μπροστά σου σε κάθε διαβαση πεζων, πιο κάτω: πανεπιστήμια και καποιοι οι οποίοι εχουν μαθημα μαλλον "την κάνουν" σιγα-σιγα για φαϊ ή καφέ. Η διαδρομή είναι πιο όμορφη όσο περνάει η ώρα. Ανθισμένα δεντρα κάνουν πυκνή σκια και καθώς το λεφορείο τρέχει εσύ κλείνεις τα μάτια και απολαμβάνεις τον αέρα που σε χτυπάει στο πρόσωπο. Κάποιος απο πίσω ενοχλήθηκε απο το παράθυρο αλλα δεν είπε κουβέντα. Μαλλον δεν ήθελε να με αποσπάσει απο τη νιρβάνα μου. Πήγε απλα στη δίπλα θέση. Όταν σκέφτομαι αυτο που μου πες προχθές οτι δεν ξεσπάω είναι μύθος. Απλά το κάνω με τον δικό μου τρόπο! Ακουμπάω το κεφάλι στο παράθυρο, ανοίγω διαπλατα τα μάτια μου χωρίς να φοράω γυαλιά ηλίου, ΣΚΑΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ και τραγουδάω.

Φιλιά και χαμόγελα λοιπόν σε όλους!

14 σχόλια:

Battle είπε...

μακαρι να εισαι παντα ετσι! :)

rainmaker είπε...

ο καιρος φιλε μου! ο καιρος φτιαχνει τη διαθεση μας! κεφια, μπιρες, γρασιδια, ηλιολουστες μερες και αραγμα στις ελευθερες ωρες! αυτα ειναι!

Battle είπε...

Παντως δεν ειναι σωστο να εξαρταται απο τον καιρο η διαθεση σας! Καθε εποχη εχει τα ωραια της, και η βροχη ειναι ωραια οταν καθεσαι στο σπιτακι σου με το τζακι αναμμενο κ πινεις ζεστο τσαι! :Ρ

rainmaker είπε...

οχι μονο απο τον καιρο, βεβαια. αλλα μια ηλιολουστη μερα μπορει να σου φτιαξει τη διαθεση οταν τα πραγματα δεν πανε καλα. ενω μια συνεφιασμενη μερα με βροχη οχι και τοσο... προσωπικα για μενα μιλαω ομως... αλλους τους φτιαχνει τη διαθεση ο βροχερος καιρος!
οπως και να 'χει ΑΝΟΙΞΗ ftw! :D

Μπλακσαντ είπε...

ολα ειναι στο μυαλο μας. confirmed..
σε ζηλευω

Dude είπε...

υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μας φτοιάξουν την διάθεση ... και να μας στείλουν και σε νιρβάνα βέβαια...!!! :)

Dude είπε...

...όπως για παράδειγμα μια "ζεστή"...σοκολάτα..:D

Μόχα είπε...

α ρε μορφη...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε συ... πολυ ωραιο ποστ! αρκει αραγε μια ομορφη μερα για να σε κανει ευτυχισμενο?

Μόχα είπε...

κοιτα.. καποιες φορες ισως δεν αρκει αλλα και παλι ειναι ενα βασικο συστατικο πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες!Και εδώ Βόλο ο καιρός είναι τέλειος,η παραλία ασφυκτιά από κόσμο!Τα δέντρα αρχίζουνε να μυρίζουνε και στα πάρκα και τριγύρω έχει εκείνη την περίεργη μυρωδιά που έχει το φρεσκοκομμένο χορτάρι,σαν φρεσκάδα ρε παιδί μου!Και ο κόσμος χαρούμενος που αρχίζουνε οι ηλιόλουστες μέρες!
Οπότε "βόλτα"απο σχολή το πρωί,συνέχεια για καφέ κάπου στην παραλία και το μεσημεράκι καθισμένοι σε ένα ωραίο παραλιακό τσιπουράδικο με τα ποτήρια γεμάτα και ένα σωρό μεζέδες!Άνοιξη has coooooome!


ΥΓ:Και μετά καταλαβαίνεις οτί δεν έχεις τόσα χρήματα :Ρ

Τα λέμε σε λίγες ώρες Θεσσαλονίκη!

Ο πάντα ανώνυμος Τάσος

Μπλακσαντ είπε...

ρε μορφαρα, πως εισαι παντα ανωνυμος, αφου γραφεις Τασος??
οοοοχι ρε κ ετσι

Ανώνυμος είπε...

Σε βρήκα τυχαία..κ κάτι που με έκανε να κάτσω στο Blog σου ήταν η μουσική που επέλεξες...αλήθεια ποιο είναι το κομάτι που ακούμε??? δεν προσεξα εαν το γράφεις κάπου...

Πολύ ωραία αυτά που γράφεις...πολλοί ερχόμαστε στην θέση σου...και μας περνάνε οι ίδιες σκέψεις...και φτάνουμε κ εμείς σε νιρβάνα...ειναι μαγεία...εκεινη την ώρα είσαι σαν πνευμα και παρατηρείς...ο παρατηρητής της ..ζωής...ετσι μου είπες κάποιος κάποτε οταν του είπα τι σκέφτομαι όταν κάνω βόλτες μόνη....τέσπα...πολύ όμορφος ο τρόπος που τα περιγράφεις ..(scully)

Μόχα είπε...

Γεια σου scully, το τραγουδι που παιζει πρωτο ειναι απο Διαφανα Κρινα το "Τελευταιος Σταθμος".
Τι μου θυμησες.. Ωραια μερα που ηταν εκεινη!
Τα λεμεε! :)