Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Locomondo - Live Review

Όταν έμαθα για το live των Locomondo μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και ήθελα πολύ να πάω γιατί με αρέσει πολύ και η reggae αλλά και η συγκεκριμένη μπάντα! Και ήρθε η μέρα (12/10)! Αφού έφαγα λίγο κράξιμο απο τους μεταλάδες φίλους μου πήρα τον δρόμο προς την συναυλία μαζί με την φίλη μου την Α.. Εφοδιαστήκαμε με ποτό γιατί εκεί έχει μόνο μια καντίνα φαρμακείο και πήραμε το λεωφορείο.

Φτάσαμε στην ώρα μας αλλά η συναυλία δεν άρχισε στην ώρα της. Περίπου 40 λεπτά μετά τη προκαθορισμένη ώρα βγήκε στη σκηνή η support μπάντα, οι Global Vibe που είναι και Θεσσαλονικείς! Πολύ ενδιαφέρουσα μπάντα που έχει να δείξει πολλά... Έπαιξε περίπου 6-7 κομμάτια αν θυμάμε καλά και τα περισσότερα δικά τους. Το κοινό πάντως φάνηκε να τους συμπάθησε αν έκρινε κανείς απο το χειροκρότημα.

Τελείωσαν το πρόγραμμά τους και χωρίς καμία καθυστέρηση πήραν θέση στη σκηνή οι Locos! Η ώρα ήταν περίπου 23.20 και η συναυλία αρχίζει!!! Με πάρα πολύ κέφι όλη η μπάντα δεν άργησε να ξεσηκώσει το κοινό τους. Εγώ, η φίλη μου, αλλά και σχεδόν όλη η Υδρόγειος (το μαγαζί εννοώ) δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει στους reggae αλλά και ska ρυθμούς! Μιλάμε για πολλά κιλά ιδρώτα!!! Όλη η συναυλία κύλησε κάπως έτσι... Υπήρχε και guest συμμετοχή απο τον τραγουδιστή των Soulfire σε κάποια κομμάτια που μας άρεσε πολύ. Στην πρώτη αποχώρηση της μπάντας απο τη σκηνή όλο το κοινό άρχισε να τραγουδάει το "Δεν κάνει κρύο" και έτσι όταν βγήκαν για να συνεχίσουν παρέκαμψαν το playlist παίζοντας το τραγουδι που ζητούσε ο κόσμος! Έγινε μιά παράξενη παρουσίαση της μπάντας και ακολούθησαν κάποια κομμάτια ακόμη. Οι Αθηναίοι πραγματικά δεν έλεγαν να φύγουν απο τη σκηνή και αυτό δεν μας χάλασε καθόλου. Ξαναβγαίνουν στη σκηνή για το δεύτερο encore ρίχνοντας λίγο τους τόνους με μια μπαλάντα και το "Redemption song" του Bob Marley, με κάποιες ελάχιστες αναφορές στον προαναφερθέντα, και λίγο πριν φύγουν μας αποτελειώνουν με ένα ομόνυμο ska κομμάτι για να μας θυμίσουν ποιοί είναι!
Με το ρολόι να δείχνει 1.35 μας ευχαρίστησαν και μας καληνύχτησαν. Ήταν τέλεια!

Δεν θυμάμε όλο το playlist αλλά θα σας παράθέσω μερικά απο τα κομμάτια που θυμάμε...

Δεν κάνει κρύο
Φραγκοσυριανή
We wanna dance
Brain control
Δυνάμεις του καλού
Ghetto tourist
Sister shine
Segun el favor del viento
Sex στο διαδύκτιο
Pro
Ay, ay, ay
Το πλανιώτικο νερό
Reggae music
100 Αφρό
Trendy Λίτσα
Ψεύτικη ζωή
Ηλιαχτίδα
Ο βασιλιάς του Αυγούστου
Locomondo
No woman, no cry (Bob Marley cover)
Redeption song (Bob Marley cover)


4 σχόλια:

Lencel είπε...

Wraios Moxa. Polu wraio to live review re! Ante,na kanoume kai kana netzine,esu me ta dika sou kai egw me ta dika mou.

Μόχα είπε...

sovara s' arese? itan to prwto mou review!!! :D
psinomai pantws gia site an k thelei arketo doulema h ypothesi..

Ανώνυμος είπε...

polu kalo review!
ontw htan polu wraia! ta espasan me olh thn enoia ths lekshs!
an dn psaxname kiolas ta misa periptera ths thess gia retsines tha tan kalutera!! :P:P

*candy*

Lencel είπε...

Nai re moxa,marese. Ok,den tous akouw kai se eixa kraxei alla san review einai kalo. me elege o giwrgos oti 8a pate liv simera?