Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Διακοπές!

...Μου την δίνουν οι αρρώστιες! Ακόμη και ένα κρύωμα σαν αυτό που με ταλαιπωρεί είναι χαζό! Κατα τ' άλλα οι διακοπές πάνε τέλεια!! :-D
Διαβάζω κιόλλας γιατί φέτος είναι απαραίτητο όπως κατάλαβα.. Αλλά όλα μια χαρά. Βγαίνω και κάθε βράδυ, αρκεί να μην πίνω πολύ γιατί τα πρωινά διαβάζω, πήγαμε και την εκδρομή μας στον Χορτιάτη την Παρασκευή (μάλλον εκεί κρύωσα) και αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε για Disco Party!!!!! Υeah!!!!

Αύριο λοιπόν στις 24.00 η ώρα θα αλλάξει και ο χρόνος... Άλλος ένας χρόνος φεύγει, ένας καινούριος έρχεται, μπλα, μπλα, μπλα... Θα κάνω και τον συνηθισμένο απολογισμό με τον εαυτό μου για την χρονιά που πέρασε. Πολύ με αρέσει αυτό το κομμάτι της τελευταίας μέρας του χρόνου! Συνειδητοποιείς τα σημαντικά πράγματα αλλά και τα λάθη που έκανες. Τις ωραίες αλλά και τις άσχημες στιγμές που πέρασες μες στη χρονιά.

Να φανταστώ πως πάλι θα έρθει στην Θεσσαλονίκη το 2008 τρία λεπτά νωρίτερα απο κάθε άλλη πόλη... Καλή φάση!

Άντε τα λέμε.. Καλή χρονιά σε όλους γιατί μάλλον δεν θα ξαναγράψω μέχρι την αλλαγή του χρόνου!

1 σχόλιο:

~κατερίνα~ είπε...

ase, file moxa, ki emena me talaipwrhse ena kryologhmataki.. alla to paleya! kai ta pagwta mou efaga, kai e3w hmoun synexeia..e, siga na mh xalousa tis diakopes mou! o laimos perase, h mytoula...me vasanizei ligo akoma. den peirazei omws!

kalh xronia sou euxomai :))