Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2007

Ψηφοφορία IV & V

Πολύ αργοπορημένα σας παραθέτω τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών που υπήρχαν στο blog τόσο καιρό... Αυτό επειδή είχαν χαθεί τα αποτελέσματα της τέταρτης και περίμενα να τα βρώ!!!
Λοιπόν.. έχουμε και λέμε.. Σχετικά με το τί ακούνε οι αναγνώστες του Μανιταρόκοσμου στην πρώτη θέση ήρθαν οι κατηγορίες Rock και Hard Rock/Metal συμπεριλαμβανόμενου όλων των υποκατηγοριών, με 9 ψήφους η καθεμιά! Πιο κάτω έχουμε με 7 ψήφους την κατηγορία Reggae-Ska ενώ την τριάδα κλείνουν η Electronica/Minimal κατηγορία που ισοψηφεί με τη Punk. Ακολουθούν με 3 ψήφους η Electro/Trance μαζί με τα Ρεμπέτικα/Λαϊκά και τέλος με μία ψήφο οι κατηγορίες: Hip-Hop, Pop και Σκυλάδικα.
Αυτά σχετικά με τις μουσικές προτιμήσεις...

Ας ανακοινώσω και τα αποτελέσματα της τελευταίας Ψηφοφορίας που είχε να κάνει με το μέσο μεταφοράς που προτιμάτε...
Στην κορυφή των προτιμήσεων έρχεται το Λεωφορείο (αστικό) με 5 ψήφους και 35% ποσοστό! Δέυτερο είναι το Ποδήλατο με 4 ψήφους (28%) και τρίτο το Αυτοκίνητο που ισοψηφεί με το Μηχανάκι/Μηχανή τα οποία πήραν απο 2 ψήφους (14% έκαστο). Τέλος με μία ψήφο τα ποδαράκια σας, πεζοί δηλαδή, που άγγιξαν το 7%. Πατίνι (Skate, In-line) και Ταξί δεν ψηφίστηκαν!

Άντε καλό σας βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: