Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Εκδρομή!!!

Χαιρετώ! Τι κάνετε? Ελπίζω τέλεια!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας αρέσει η 3η λυκείου.. Είναι τέλεια!!!!!! Ακούω τους πάντες να γκρινιάζουν για τη φετινή χρονιά αλλά εγώ την απολαμβάνω.. Είναι η τελευταία χρονιά στο σχολείο. Τί κι αν πρέπει να διαβάσω? Τόσα χρόνια δεν θυμάμε τον εαυτό μου να ανοίγει βιβλίο για να διαβάσει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.. Ντάξει στα διαγωνίσματα μόνο και υπερβόλικα λίγες φορές στα τόσα χρόνια στο δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο... Κάποτε θα 'πρεπε να γίνει κι αυτό!

Χθες μας είπαν και για την εκδρομή μας.. την 6ήμερη! Θα πάμε στο Σάλτσμπουργκ, Ίνσμπουργκ και στην Πράγα και θα περάσουμε και απο Μόναχο! Μας είχαν πει πριν πολύ καιρό βασικά για την εκδρομή απλά χθες μας έδωσαν δηλώσεις να συμπληρώσουμε, κτλ.. Δεν είχα αποφασίσει αν θα πάω.. Μάλλον δεν θα πήγαινα αλλά με έπεισαν και αφού θα ρθει και ο Λ., που ήταν να μην έρθει κι αυτός τελευταία στιγμη, αποφάσισα να πάω και να περάσω ΓΑΜΑΤΑ κι ας μην έχω τις τρελές παρέες στο σχολείο (Δεν είχα. Γιατί τώρα μπορώ να πω πως έχω.. το 'νιωσα όταν με παρακάλαγαν να 'ρθω), κι ας μην μας αφήσουν να μην πίνουμε πολύ, κι ας χάσω 7 μέρες απ' το διάβασμα που είναι το πιο σημάντικο θέμα για φέτος για μένα! Βέβαια δεν τρελαίνομαι.. Δεν σκέφτομαι όλη μέρα πχ. την εκδρομή όπως κάποιοι άλλοι αλλά ας ελπίσουμε πως θα 'ναι καλά!!!

Αυτά! Ήθελα απλά να πώ κάτι για να ανανεώνεται και το blog... Βαρεθήκατε με τα ξύδια μες στη μούρη σας τόσες μέρες!
Άντε τα λέμε!

Υ.Γ.: Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μιά «Έκθεση Ελεύθερης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας» αλλά το σημαντικό της υπόθεσης είναι η συναυλία του Παύλου Παυλίδη με τους B-Movies και των ΜΠΛΕ! Όλα αυτά τα σκηνικά απο τις 11.00 μέχρι και τις 24.00 με ελεύθερη είσοδο..

Υ.Γ.2: Now Playing: LCD Soundsystem - Sound of Silver

4 σχόλια:

~κατερίνα~ είπε...

ναι βρε, ολα μια ιδεα ειναι! ;) η τριτη λυκειου ακουγεται πολυ τρομακτικη... δεν την εχω περασει ακομα... και δεν φοβαμαι να την περασω. απλα την περιμενω.


...αυτες οι εκδρομες δενειναι για να χανονται!! οοοτι και να γινει, οσο κι αν δεν εχεις κολλητους στο σχολειο...θα περασεις καλα!
ουτε ι εγω δεν εχω παρεα στο σχολειο μου... αλλα παρολα αυτα περασα πολυ ομορφα και στη φετινη εκδρομη στην αθηνα, και στην περσινη στην κρητη! και ισως ειναι πιο ωραια ετσι, αφου δεν εχεις καποιον για δεδομενο...και κυριως δε σε εχει κανεις. αποφευγεις παρεξηγησεις.
οσοι εχουν παει στην πραγα μου εχουν πει τα καλυτερα...

να πας λοιπον, και να περασεις τελεια! :)

Lencel είπε...

Egw lew na min pas, 8a peraseis teleia! :P

Μόχα είπε...

xexe! orion den prokeite na perasw kalytera! to xerw.. esy den tha pas telika e?
katerina s eyxaristw.. egw perasa xalia perisy sthn athina k gi ayto den tha pigaina k fetos alla allaxa gnwmi opws eipa.

Erisadesu είπε...

βασικά πήγαινε μη περιμένεις να περάσεις τέλεια. keep your expectations low ελπίζω μόνο να μη ταλαιπωρηθείτε.
αλλά ακόμη έχεις μέλλον μπροστά σου γι αυτό το θέμα.

Άσε που αν περάσεις σε διαφορετική πόλη θα την ξεχάσεις την 5ήμερη αφού θα περάσεις καλύτερα σαν φοιτητής.