Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Προσοχή!!!

Να και ένα νέο που μας άφορα όλους μας. Το κείμενο είναι παρμένο απο το giorgos-gioulis.spaces.live.com και σας προτρέπω να το διαβάσετε για το καλό σας! χεχεχε (σατανικό γέλιο)!!! Χωρίς πλάκα τώρα όμως, είναι αρκετά σημαντικό και δώστε προσοχή.



«Από το site του ΟΦΣΕ ('Ομιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος) μεταφέρω την παρακάτω είδηση που νομίζω ότι αφορά όλους μας αλλά ιδίως τους νέους που συνηθίζουν να πίνουν τα αναψυκτικά ή τις μπύρες, φέρνοντας σε κατ' ευθείαν επαφή τα χείλη τους, με την επάνω επιφάνεια του αλουμινένιου κουτιού. 'Ισως θα έπρεπε να επαναληφθεί και σε άλλα Blogs μιά και πρόκειται για μια συνήθη, αλλά τόσο επικίνδυνη, τακτική!
ΠΡΟΣΟΧΗ Μια γυναίκα πήγε με το σκάφος της για μια διήμερη εκδρομή. Πήρε μαζί της μερικά κουτάκια αναψυκτικών τα οποία και άφησε στο ψυγείο του σκάφους. Την δεύτερη ημέρα της εκδρομής την μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο απευθείας στην εντατική μονάδα. Πέθανε δύο ημέρες αργότερα.. Η αυτοψία έδειξε ότι πέθανε από Leptospirosis. Μετά από διάφορες εξετάσεις βρήκαν ότι τα κουτάκια των αναψυκτικών είχαν μολυνθεί από ούρα αρουραίων, ίχνη των οποίων βρέθηκαν αποξηραμένα στο στόμιο των κουτιών και τα οποία περιέχουν επικίνδυνα τοξικά και άλλες δηλητηριώδες ουσίες. Προφανώς η άτυχη γυναίκα δεν χρησιμοποίησε ποτήρι η καλαμάκι για να καταναλώσει το αναψυκτικό της, αλλά το ήπιεαπευθείας από το κουτί.
Τα κουτιά των αναψυκτικών συνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη συνέχεια μεταφέρονται με φορτηγά στα σημεία πώλησης όπου και τοποθετούνται στα ψυγεία ή ράφια καταστημάτων, χωρίς ασφαλώς να πλένονται. Μελέτες της NYCU, έδειξε ότι η επιφάνεια των κουτιών αυτών, είναι πιο μολυσμένα και από δημόσιες τουαλέτες, γεμάτο από μικρόβια και βακτηρίδια.
ΠΡΟΣΟΧΗ: λοιπόν, πλένετε καλά τα κουτάκια των αναψυκτικών πριν τα βάλετε στο στόμα σας και ίσως έτσι προλάβετε άλλα θανατηφόρα επεισόδια».

Είδατε βρε πως νοιάζομαι για σας? Άντε τυχεροί...!!!! Ενημέρωνεστε κιόλλας μέσω του blog μου. Τι άλλο θέλετε?!?!

4 σχόλια:

Lencel είπε...

Giauto empisteu8eite tin EPSA. Twra kai se neo doxeio 232ml!!!

Μόχα είπε...

vasika ntaxei... exw akousei k gia ta anakyklwsima mpoukalia arketa!! :PPP
k fantasou k sta 232ml-50c ti ginete.. xaxaxa!!! :P

^#!WiLL!#^ είπε...

8a 3eraso :S :S :S MPLIAX! aidia! :S

Ανώνυμος είπε...

mia einai h lysi. xoni..!