Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Control

Καλημέρααα! Είχα αρκετό καιρό να γράψω εδώ γιατί πνιγόμουν λιγάκι την τελευταία βδομάδα... ΣΚΑΤΑ! Τα 'χω ψιλοπαίξει αλλα αντέχω ακόμη και ευτυχώς που ήρθε η αργία για να βγούμε λίγο, να τα πιούμε, να κοιμηθούμε μέχρι αργά, να λιώσουμε στο pc, και άλλα τέτοια ωραία..!!

Πήγα χθες σινεμά και είδα το Control.. Την ταινία για τη ζωή του τραγουδιστή των Joy Division, Ian Curtis για όσους δεν γνωρίζουν. Πολύ ωραία μπορώ να πω!

Πάντα μου άρεζε η συγκεκριμένη μπάντα αλλά δεν είμαι δα και κανένας φαν! Δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για τη ζωή του.. μόνο το τέλος του. Άκουσα κάπου στο ραδιόφωνο, πριν φύγω για το σινεμά, πως αξίζει η ταινία. Περίμενα να την δω αρκετό καιρό και μεγάλωσε η προσμονή μου μιάς και είχα ακούσει και άλλα πολύ καλά σχόλια. Φοβόμουν όμως λιγάκι γιατί είχαμε κανονίσει να την δούμε μεγάλη παρέα.. δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα... το πρόβλημα είναι ότι είχα κανονίσει με τον Σ.!!! Δεν ξέρω πως τυχαίνει, αλλά όταν κανονίζουμε κάτι εμείς οι δύο κάτι θα πάει στραβά και θα τα χαλάσει όλα! Έχει γίνει πάρα πολλές φορές και τον τελευταίο καιρό είπαμε να μην κανονίσουμε τίποτα εμείς οι δύο μαζί. Έτυχε όμως να κανονίσουμε για σινεμά.. και το αποτέλεσμα?!?! Πήγαν όλα ρολόι!!!!! Τίποτα στραβά. Χάρηκα κιόλλας γιατί ο Σ. ξετρελάθηκε με την ταινία καθώς και η υπόλοιπη παρέα... Αυτά είναι!!!

"Love will tear us apart... again"

Υ.Γ.: Έβαλα και ένα τραγουδάκι για να παίζει στο blog... Μπορείτε να παραγγείλετε και κανένα κομματάκι και αν μου αρέσει θα το βάζω και θα σας κάνω περήφανους!!! Άντε καλή συνέχεια... Ελπίζω να γράφω πιο συχνά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h tainia apla ta espase!!!
:D:D


*Candy*

Lencel είπε...

wraio kommati anevases moxa

Ανώνυμος είπε...

po to tainiara itan ayti re file.. ta spase.

Σ.