Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Τool

Γύρισα πριν λίγο σπίτι και εκεί που τριγυρνούσα σε διάφορες σελίδες στο internet έπεσα πάλι στην κριτική για την πρόσφατη συναυλία των Τool στην Αθήνα, στην Μαλακάσα πριν περίπου μιά βδομάδα.
Οι Τool οι οποίοι στα 10 χρόνια σταδιοδρομίας τους δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα και ήρθαν φαίνετε μαζεμένες δυο φορές μέσα σε δύο χρόνια... Πέρυσι είχαν έρθει τον Δεκέμβριο απ' ότι θυμάμε και δεν κατέβηκα στην Αθήνα (ναι, εννοείτε πως έπαιξαν μόνο Αθήνα με τόσο καλές διοργανώτριες εταιρίες που έχουμε!) να τους δω μόνο και μόνο γιατί το αντίτιμο του εισητηρίου ήταν 60 ευρώ! Και αν έβαζες και όλα τα μεταφορικά έβγαινε ψιλοακριβούτσικια η συναυλία και έτσι προτίμησα να μην πάω και στεναχωρέθηκα αρκετά. Η στεναχώρια όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς ανακουφίστηκα λιγάκι με τα νέα πως ο χώρος που παίξαν ήταν εποιηκώς απαράδεκτος για να φιλοξενήσει συναυλία καθώς ήταν επίπεδο με αποτέλεσμα οι μισοί και παραπάνω πλήρωσαν να δούν Τool και μόνο τους άκουσαν. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.. ήταν και αυτός ο ήχος που έμαθα πως ήταν πολύ χάλια και δεν επέτρεψε στους φίλους του συγκροτήματος να απολαύσουν τη μπάντα.

Φέτος λοιπόν μαθαίνω πως οι Τool θα έρθουν ξανά για συναυλία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο και λέω "Δέν υπάρχει περίπτωση να τους χάσω αυτή τη φορά". Το εισητήριο πιο φθηνό.. στα 40 ευρώ, ο χώρος το πανσίγνωστο Terra Vibe στη Μαλακάσα που διοργανώνεται κάθε χρόνο το Rockwave Festival. Όλα δείχνουν να 'ναι τέλεια μα τι γίνετε αν δεν έχεις παρέα? (έμαθα βασικά οτι είχα 5 μέρες πριν το live) και τι θα κάνεις μόνος στη Μαλακασα? Και οτι η μέρα είναι Πέμπτη που για μας που είμαστε 3η λυκείου σημαίνει διάβασμα και χάσιμο φροντιστηρίου δύο ημερών? που συνοδεύεται και με κράξιμο απο γονείς? (το οποίο ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε αν έβλεπα τους Τool.. και οι γονείς μου είναι πολύ "ελαστικοί" και τους αγαπώ πολύ).
Έτσι λοιπόν έχασα για δεύτερη φορά την συναυλία μιας απο τις ωραιότερες μπαντες στον πλανήτη... και δεν υπερβάλλω καθόλου!

Δεν πιστεύω πως θα 'ρθουν ξανά απ' τα μέρη μας σύντομα αλλά θα συνεχίσω να ελπίζω... Παρεπιπτόντως, η συναυλία αποζημίωσε όλους εκείνους που δυσαρεστήθηκαν με την περσινή τους εμφάνιση. Έπαιξαν πολύ καλά αυτή τη φορά!
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική που με έκανε να θυμηθώ όλα αυτά τα περιστατικά. http://www.rocking.gr/article3761.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: