Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Συναυλίες Νοέμβρίου

Ήθελα να γράψω το παρόν λίγο πιό νωρίς για να αναφερθώ και στς 2 εμφανίσεις των Active Member την Παρασκευή και χθες Σάββατο. Δεν πήγα. Θα το 'θελα. Αλλά και σ'αυτήν των Soulfire μαζί με τους Κακό Συναπάτημα την Παρασκευή.

Τελοσπάντων, θα σας ενημερώσω για τις συναυλίες που θα πάω εγώ και θα σας προτείνω να πάτε!
Αρχίζουμε στις 16/11 με Παύλο Παυλίδη & B-Movies να εμφανίζονται live στο Ξυλουργείο του Μύλου για μια πολύ όμορφη βραδιά με τραγούδια δικά του, απο τους δίσκους "Αφού λοιπόν ξεχάστηκα" και "Άλλη μια μέρα" αλλά και με κομμάτια απο τα Ξύλινα Σπαθιά όπως συνηθίζει στα live του!!! Τιμή εισητηρίου: 15e, Ώρα: 21.30


Επόμενη συναυλία είναι αυτή από τα Μωρά στη Φωτιά. Την Παρασκευή στις 23/11 και αυτοί στο Ξυλουργείο του Μύλου θα δώσουν μια συναυλία, όπως κάθε χρόνο, στη Θεσσαλονίκη! Με το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 1987 έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, και όχι όταν κυκλοφόρησε, γνωστή και αγαπημένη κλασσική ελληνική rock μπάντα. Τους περιμένουμε και αυτούς πως και πως!!! Τιμή εισητηρίου: 15e, Ώρα: 21.30


Τρίτη και τελευταία συναυλία που στάμπαρα για τον Νοέμβριο είναι των Διάφανων Κρίνων! Αυτή η μπάντα... Τι να πω? Ό,τι και αν πω είναι λίγο! Φοβεροί επί σκηνής. Μην τους χάσετε! Τους περιμένω αγωνιωδώς για να μας χαρίσουν άλλη μια τέλεια εμφάνιση. Το Σάββατο 24/11 και ώρα 21.30 με το εισητήριο ξανά στα 15e.

Αυτές ήταν οι συναυλίες που περιμένω να δω τον Νοέμβρη... Ελπίζω να σας δω εκεί! Εσείς θα χάσετε. (Κάνω σαν να είμαι της διοργανώτριας εταιρίας αλλά δεν είμαι.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poy tis brikes tis afises pali re spastike? ante kairos na prostheso mia akoma afisa msf sto domatio;). tha eimai kai stis alles na se sigouros!